Jawatan Kosong di Maktab Koperasi Malaysia MKM (7 Mac 2019) Terkini

Kerajaan, Mac, Selangor - 27 Februari 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Maktab Koperasi Malaysia (MKM) Mac 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Maktab Koperasi Malaysia Mac 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. JURUTEKNIK KOMPUTER

Tarikh Tutup Permohonan:- 07 Mac 2019 (Khamis)
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Maktab Koperasi Malaysia (MKM) yang sebelum ini di kenali sebagai Maktab Kerjasama Malaysia adalah merupakan satu-satunya pusat latihan koperasi di negara ini.

Ketika ditubuhkan dalam tahun 1956, keperluan kewangannya dibiayai oleh Colonial Welfare dan Development Fund, manakala kerajaan pula telah memberikan sumbangan yang amat besar bagi menggalakkan pembangunan MKM keseluruhannya.

Dalam tahun 1968, MKM telah diiktiraf sebagai sebuah badan berkanun melalui Akta Maktab Kerjasama (Perbadanan) 1968 yang di luluskan oleh Parlimen pada 11 September 1968. Sesuai dengan peredaran masa, Parlimen telah meluluskan Akta Maktab Kerjasama (Perbadanan)(Pindaan ) 2011[Akta 1398] yang mula berkuatkuasa pada 1 September 2011 bertujuan untuk memperkemaskan tadbir urus MKM supaya dapat merancang dan menjalankan program yang inovatif dan kreatif bagi meyokong pembangunan gerakan koperasi.

CARA MEMOHON :

*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

Klik Iklan Lengkap Jawatan & Cara Memohon

Jawatan Kosong di Maktab Koperasi Malaysia MKM (7 Mac 2019) Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *