Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia PPUKM (Januari 2019) Terkini

Januari, Kerajaan, Selangor, University - 12 Januari 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) Januari 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di PPUKM – Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia Januari 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. PEMBANTU OPERASI N11

Syarat Lantikan

1. Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

a) warganegara Malaysia

b) (i) Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan. (Gaji permulaan ialah pada Gred N11 : RM1,216.00); atau
(ii) Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan dan memiliki lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan (kecuali Lesen Memandu Percubaan (P)). (Gaji permulaan ialah pada Gred N11 : RM1,262.15); atau

2. Calon bagi lantikan hendaklah memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Tarikh Tutup Permohonan:- Januari 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM), yang juga dikenali sebagai Hospital Universiti Tuanku Muhriz UKM (HUKM), yang sebelum ini dikenali sebagai Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), adalah salah satu daripada empat hospital universiti di Malaysia. Ia terletak di Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur dan ditadbir oleh Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

CARA MEMOHON :

* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.

Klik Iklan & Mohon Secara Online

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia PPUKM (Januari 2019) Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *