Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam SPA – Permohonan Rasmi Dibuka Seluruh Negara

1Malaysia, Disember, Kerajaan - 23 Disember 2018, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di TULIS Disember 2018 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di TULIS Disember 2018 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. Pegawai Penguatkuasa KP41
2. Pegawai Penyelidik Q41tulis

Tarikh Tutup Permohonan:- 23 DISEMBER 2018
Lokasi : 1Malaysia
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia telah ditubuhkan pada 31 Ogos 1957, iaitu bersamaan dengan hari Kemerdekaan Tanah Melayu pada ketika itu. Pada awalnya, semasa penjajahan Inggeris, Perkhidmatan Awam Negeri-Negeri Tanah Bersekutu Melayu ketika itu di bawah pentadbiran Inggeris. Kemerdekaan Tanah Melayu pada 31 Ogos 1957 telah dengan sendirinya membentuk pemerintahan baru Persekutuan Tanah Melayu yang merdeka dan berdaulat. Secara Rasmi, Suruhanjaya Perkhidmatan Awam telah dibentuk sebagaimana termaktub dalam Perkara 144(1) Perlembagaan Persekutuan

CARA MEMOHON :

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Iklan Kekosongan

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam SPA – Permohonan Rasmi Dibuka Seluruh Negara | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *