Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM (4 Februari 2019) Terkini

Februari, Kerajaan, Melaka, University - 29 Januari 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Teknikal Malaysia Melaka Februari 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) Februari 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. NAIB CANSELOR GRED UTAMA A (VU5)

Kriteria Umum:

Seseorang calon bagi jawatan ini mestilah mempunyai kriteria-kriteria seperti berikut:

i) Kecemerlangan Akademik Penyandang mestilah mempunyai kelayakan PhD, mendapat command of respect dari kalangan rakan sejawat, mempunyai rekod cemerlang dalam penyelidikan, penerbitan jurnal berwasit antarabangsa, inovasi dalam pengajaran dan cemerlang dalam khidmat profesional.

ii) Pengiktirafan Antarabangsa Penyandang mestilah diiktiraf oleh peers antarabangsa sebagai pakar dalam bidangnya, mempunyai jaringan antarabangsa yang kukuh, pernah menerima pelbagai anugerah dan pengiktirafan dari organisasi terkemuka luar negara.

iii) Kebolehan Memimpin dan Mengurus Penyandang mestilah mempunyai people skills yang  boleh  meneraju  transformasi, mempunyai gagasan, visi dan misi serta mampu menggerakkan komuniti kampus ke arah budaya kecemerlangan akademik. Ditambah dengan kemahiran komunikasi dan interpersonal yang mantap.  Pengalaman dan rekod  cemerlang  pimpinan  akademik merupakan antara ciri utama dalam menentukan kebolehmampuan calon.

iv) Reputasi Menjadi  “role  model”  dan  berkarisma  kepada  semua  peringkat  staf,  mempunyai pengalaman  dan  proven  track  record  serta  disanjung  baik  serta  dihormati  oleh masyarakat kampus dan luar.

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 Februari 2019 (Isnin)
Lokasi : Malacca
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) or Technical University of Malaysia Malacca is a public university located in Durian Tunggal, Alor Gajah, Melaka, Malaysia. It is the pioneer in the use of the “Practice and Application Oriented” teaching and learning method for tertiary level technical education in Malaysia.

CARA MEMOHON :

* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap yang admin sediakan di bawah

Klik Maklumat Lanjut Perjawatan

Jawatan Kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM (4 Februari 2019) Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *