Jawatan Kosong Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Mac 2019 Terkini

Berkanun, Kuala Lumpur, Mac - 19 Mac 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara Mac 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Mac 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN

Tarikh Tutup Permohonan:- tulis
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

COMPANY OVERVIEW :

Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara, LPPKN, telah ditubuhkan di bawah Akta Penduduk dan Pembangunan Keluarga 1966 [Akta 352] dan diletakkan di bawah Jabatan Perdana Menteri. Pada peringkat awal penubuhannya fokus utama LPPKN adalah melaksanakan program dan aktiviti perancangan keluarga di negara ini. Akta Penduduk dan Pembangunan Keluarga 1966 (Akta 352) yang dahulunya dikenali sebagai Akta Perancang Keluarga 1966 (Akta 42) telah mengalami beberapa pindaan dan semakan sejak ia diwartakan pada tahun 1966.

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk buat permohonan

Jawatan Kosong Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Mac 2019 Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *