Jawatan Kosong RISDA – Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah April 2019 Terkini

1Malaysia, April, Kerajaan - 2 April 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) April 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah April 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. KONDUKTOR LADANG
2. PENJAGA JENTERA
3. FITTER MEKANIK
4. PENYELIA KILANG
5. PENJAGA DANDANG

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 April 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Berkanun

COMPANY OVERVIEW :

Tanam semula adalah satu daripada beberapa fungsi RISDA yang termaktub di dalam Akta RISDA Bil. 85/1972. Di bawah fungsi ini RISDA bertanggungjawab melaksanakan program menanam semula pokok getah tua dengan getah atau tanaman lain yang diluluskan bagi sektor pekebun kecil. Program ini bertujuan untuk meningkatkan produktiviti sektor pekebun kecil. Melalui program ini pekebun kecil menerima bantuan dalam bentuk wang tunai, mata benda seperti benih, baja dan khidmat nasihat.

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk info dan permohonan

Jawatan Kosong RISDA – Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah April 2019 Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *