Jawatan Kosong SIRIM QAS International Sdn Bhd (22 Disember 2018) Terkini

Disember, Selangor, Swasta - 14 Disember 2018, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di SIRIM QAS International Sdn Bhd Disember 2018 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd Disember 2018 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. EXECUTIVE (MCE)

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 December 2018
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

COMPANY OVERVIEW :

SIRIM QAS International Sdn. Bhd. Adalah badan pensijilan, pemeriksaan dan pengujian terkemuka di Malaysia. Selepas lebih tiga dekad untuk memberikan perkhidmatan pensijilan, pemeriksaan dan ujian di bawah SIRIM Berhad, SIRIM QAS International ditubuhkan sebagai anak syarikat milik penuh Kumpulan SIRIM pada bulan Mac 1997. Hari ini, para pelanggan tempatan dan antarabangsa dari pelbagai bidang ekonomi telah menjadikan kami pilihan yang lebih sesuai untuk keperluan pensijilan, pemeriksaan dan ujian mereka.

Syarikat-syarikat yang ingin menunjukkan pematuhan mereka dengan keperluan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa telah menemui penyelesaian ideal mereka dalam skim pensijilan SIRIM QAS International. Sebagai rakan kongsi Rangkaian Persijilan Antarabangsa (IQNet), sijil sistem pengurusan kami diiktiraf secara meluas di seluruh dunia, menambah nilai kepada produk dan perkhidmatan anda dan memberikan anda akses ke pasaran dunia. Pelanggan juga boleh bergantung kepada penyelesaian sehenti dan perkhidmatan yang berkualiti untuk melindungi kepentingan pelanggan dan alam sekitar.

CARA MEMOHON :

Click Job Description & Apply

Jawatan Kosong SIRIM QAS International Sdn Bhd (22 Disember 2018) Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *