Jawatan Kosong Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) April 2019 Terkini

April, Kerajaan, N. Sembilan, University - 3 April 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) April 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Universiti Sains Islam Malaysia April 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

Jawatan:
 
1. Juruterapi Pergigian U29
Bertanggungjawab melaksanakan perkhidmatan pergigian dari segi diagnosis, rawatan, pencegahan dan peningkatan kesihatan kepada staf, pelajar dan pelanggan.
Bertanggungjawab memberi perkhidmatan dan pendidikan kesihatan pergigian yang spesifik untuk kesihatan mulut yang optimum.
Bertanggungjawab dalam operasi pentadbiran dan pengurusan serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa  oleh Ketua Jabatan.

2. Pembantu Kemahiran (Kayu/Paip) H19
Bertanggungjawab dalam tugas-tugas sokongan teknikal di bawah Pusat Perumahan Pelajar iaitu memasang, membaik pulih, menyenggara, mengawasi serta menguji sistem perpaipan dan kumbahan supaya sentiasa dalam keadaan baik dan selamat  serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa  oleh Ketua Jabatan.

3. Pembantu Akauntan W19
Bertanggungjawab membantu aktiviti promosi, pelan pemasaran produk Pusat Wakaf dan Zakat USIM.
Membantu kerja-kerja kewangan melibatkan kutipan zakat dalam USIM (AMIL), perbelanjaan dan pembayaran, laporan berkala  serta tugas-tugas lain yang diarahkan daripada semasa ke semasa oleh Ketua Jabatan.

4. Pemandu Kenderaan H11
Bertanggungjawab melaksanakan skop tugas pemanduan kenderaan yang memerlukan lesen memandu PSV Kelas E daripada Jabatan Pengangkutan Jalan.
Berpengalaman mengendalikan bas dengan baik serta bertanggungjawab menjaga bas di bawah kelolaan supaya sentiasa dalam keadaan bersih dan selamat untuk setiap perjalanan.

5. Pengawal Keselamatan KP11
Bertanggungjawab melaksanakan tugas kawalan keselamatan aset kerajaan melibatkan keselamatan fizikal, dokumen dan personel di bangunan dan premis kerajaan termasuk kawasan-kawasan yang diisytiharkan sebagai Kawasan Larangan dan Tempat Larangan di bawah Akta Kawasan Larangan dan Tempat Larangan 1959 (Akta 298).

6. Pembantu Operasi N11
Bertanggungjawab untuk membantu melicinkan perjalanan urusan pejabat seharian dengan memastikan pergerakan fail, penghantaran serta pendaftaran surat, memo dan dokumen-dokumen lain serta membuat salinan fotostat surat, memo dan dokumen sebagaimana yang diarahkan oleh ketua jabatan.

7. Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Bertanggungjawab dalam membantu melaksanakan tugas-tugas asas berkaitan penjagaan pesakit, penyediaan peralatan, mengambil dan merekod data pesakit dan tugas-tugas lain yang seumpamanya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 April 2019 (Rabu)
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) is a public university in Malaysia with a main campus in Nilai, Negeri Sembilan. Formerly known as Kolej Universiti Islam Malaysia (KUIM) which was established in 1998, USIM has nine faculties with 32 undergraduate programmes in economy, law, syariah, language, da’wah, management, Quran and Sunnah, Fiqh, counselling, communication, medicine, science and information technology, dentistry and accounting.

CARA MEMOHON :

Permohonan hendaklah dibuat menerusi website http://www.usim.edu.my mulai 28 Mac 2019 (Khamis) (Rabu). Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web tersebut.

Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan dianggap gagal.

Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian 06-7988113/8125/8128.

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Cara Mohon

Klik Untuk Mohon Secara Online

Jawatan Kosong Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) April 2019 Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *