Jawatan Kosong Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) April 2019 Terkini

April, Kerajaan, Terengganu, University - 2 April 2019, By admin jobs

Sharing is caring!

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Sultan Zainal Abidin April 2019 | Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah.

Kerja Kosong di Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) April 2019 Terkini yang diiklankan adalah seperti berikut :

1. PENOLONG PEGAWAI VETERINAR G29
2. PEMBANTU BELIA DAN SUKAN S19
3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

Tarikh Tutup Permohonan:- 07 April 2019
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Darul Iman Malaysia (singkatan: UDM) yang kini dikenali sebagai Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) terletak di negeri Terengganu. Universiti Darul Iman Malaysia telah ditubuhkan pada 24 Ogos 2005 sebagai institut pengajian tinggi awam (IPTA) ke-18 dan Kolej Ugama Sultan Zainal Abidin (KUSZA) telah menjadi salah sebuah kampusnya. Walaupun masih baru, namun universiti ini telah berpengalaman dalam menguruskan program diploma dan ijazah sarjana muda melalui Kampus KUSZA sejak tahun 1980-an

UniSZA setakat ini mempunyai tiga kampus di Terengganu yang telah beroperasi sepenuhnya iaitu Kampus Gong Badak, Kampus Kota dan Kampus Tembila. UniSZA juga mempunyai sebuah lagi kampus iaitu Kampus Antarabangsa Kuala Lumpur.

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk maklumat lanjut

Jawatan Kosong Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) April 2019 Terkini | admin jobs | 4.5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *